Мечтите се сбъдват

Стандартен

Винаги съм твърдяла, че едно от най-хубавите неща е работата, която работиш е да ти доставя удоволствие. Тогава няма да ти се налага да работиш нито ден. Мечтаех си да намеря подобна работа. Такава, която ще ми дава достатъчно свобода на фантазията, такава където ще имам достатъчно време за себе си, такава, която ще ми позволява да съм себе си. Където ще бъда заобиколена от красоти, където бих могла да подарявам усмивки…

Понякога мечтите се сбъдват. Случайно или не се запознах с една слънчева, позитивна и усмихната дама.

Юле искам да ти благодаря за доверието, което ми гласуваш. Радвам се, че ще имам възможността да работя с теб в това  малко магазинче в което фантазиите стават реалност –July Art !

С комплимент към теб 

Advertisements

3 responses »

  1. Успех, момичета! Няма нищо по-прекрасно от това да сбъднеш мечтите си. Да се чувстваш удавлетворен напълно от работата си. Защото в това, което правиш влагаш цялата си любов, фантазия и креативност. И като видиш усмихнатите и доволни лица на клиентите, разбираш, че си успял. С труда си докосвате душите на мнозина, защото във всяко едно творение, излязло от вашите ръце, има частица от вашата голяма обич. УСПЕХ и на двете!

  2. Страхотн си! Ивче, остави ме без думи…. не знам какво да кажа/напиша, след това. Може би едно – Благодаря, за това, че се запознахме, че те има и се надявам много много дълго да сме заедно!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s