Прасчо

Стандартен

Размер: 25 х 30 см.
Материал: вълна
………………………..
Прасчо не е включен в първия епизод на „Мечо пух“, но след това, той присъства във всеки един епизод.

Прасчо, вероятно е най-добрия приятел наПух, той е съвсем близо до Кристофър Робин и е в състояние да показва смелостта си, която проявява въпреки малкият му размер на плахо розово прасе. Може би това е защото той е единствен сред животните в гората, който някога е виждал истински Муслон (или Пух беше го видял!?!). Той прави  компания на Кристофър Робин, докато Кристофър посещава училище. Така Прасчо се научава да чете и пише и става по-умен от Пух. Прасчо обича да носи дълги шарени ризи (тази риза първончално е замислена като зелена, но Дисни го променя на розов) и любимата му храна са костелите жълъди. Всеки път, когато  получава нервна криза или когато Тигърчо подскача превъзбудено наоколо ушите на Прасчо са потрепват. Прасчо живее в един бук, на юг от къщата на Мечо Пух в 100 акровата гора.

Това е Прасчо! Въпреки малките си размери той се изправя храбро пред всички предизвикателства и дори пред свирепи животни и намира начин да се справи  тях.

Advertisements

About Ivelina Mihaylova

Ако искате да притежавате нещо направено от мен, Aко искате да зарадвате някого и да подарите усмивка ... Това е вашето място! Пишете ми и споделете вашите желания! e-mail: ivkahandmade@gmail.com skype: ivkahandmade

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s