Снежна Варна

Стандартен

Варна покрита цялата със сняг. Това се случва много рядко и по-принцип за много кратко /ден-два може би/.

Сега вали вече втори ден. В повечето магазини освен липсата на хляб, солта е другата дефицитна стока. Хората може би си осоляват пред входовете, за да има някаква проходимост. Вятъра се е постарал да заличи малките улички в кваталите, между блоковете. Има на места преспи , които достигат до метър може би. Всичко е бяло. По спирките има спрели и  автобуси. По булевардите има изоставени закъсали автомобили. Града е почти призрачен в 8 часа вечерта. Основните пътища и булевардите са почистени и опесъчени. Ако имате вериги не вярвам да има проблеми с придвижването, освен ако някъде закъсало МПС не е задръстило пътя.

Ако не трябваше да ходя на работа, нямаше изобщо да си правя труда да си показвам нослето на вън 🙂

Как се добрах до работа, само аз си знам. Такситата упорито отказват да влизат в малките улички. И всеки се спасява както може. Човек може да се моли, само да не се разболее, да не вземе да ражда или нещо подобно, защото няма да може да се добере до болнично заведение. Ето сега е идеалния момент за родилките, решили да раждат в къщи, в домашни условия. Ще имат оправдание за да не ги нападат и обвиняват в безотговорност. Но това е друга тема.

Общо взето това е положението във Варна, когато завали сняг. Наистина е красиво, радост за окото и за децата най-вече ;), но като всяко нещо и това снежно положение си има и добра и лоша страна.

Аз да се залавям за работа, а на който му е студено, скучно и самотно и се намира във Варна да заповяда в зали ДооМ. При нас е топличко и приятно, може да поиграете, да погледате филмче или дори телевизия…така де, минутка за реклама както се казва  😉

Advertisements

About Ivelina Mihaylova

Ако искате да притежавате нещо направено от мен, Aко искате да зарадвате някого и да подарите усмивка ... Това е вашето място! Пишете ми и споделете вашите желания! e-mail: ivkahandmade@gmail.com skype: ivkahandmade

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s